Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου»

Κατά τον μήνα Μάιο κάθε έτους γίνονται οι αιτήσεις εγγραφής των μαθητών της ΣΤ΄ Τάξης του Δημοτικού για τη φοίτησή τους στην Α΄ Τάξη του Γυμνασίου του επόμενου σχολικού έτους. Παράλληλα, οι μαθητές των μεγαλύτερων τάξεων του Γυμνασίου και όλων των τάξεων του Λυκείου, που επιθυμούν να φοιτήσουν στο Μουσικό Σχολείο, μπορούν να το πραγματοποιήσουν μέσα από τη διαδικασία των κατατακτηρίων εξετάσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο σχολείο καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2465023461 και στο e-mail : mail@gym-mous-siatist.koz.sch.gr / mousikoscholeiosiatistas@gmail.com. Επιπλέον, πολλές πληροφορίες για τις δράσεις και την καθημερινότητα του σχολείου υπάρχουν στην ιστοσελίδα του σχολείου: http://gym-mous-siatist.koz.sch.gr
Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» ευχαριστεί θερμά όλους, όσοι στάθηκαν δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια. Ειδικά ευχαριστεί το Μεγάλο Ευεργέτη του, κ. Κωνσταντίνο Παπανικολάου, και τη σύζυγό του, Ελένη, για το υπέροχο και τεράστιο έργο τους και τους εύχεται υγεία, μακροημέρευση και κάθε καλό στη ζωή και στην οικογένειά τους.
ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ”
Το δημόσιο σχολείο που συνδυάζει τη γνώση με τη μουσική.
Περιμένουμε στη μουσική συντροφιά μας τα παιδιά της ΣΤ Δημοτικού.
Εγγραφές για την Α’ Γυμνασίου έως 31 Μαΐου 2022.
Δεν είναι απαραίτητες γνώσεις μουσικής.
25 χρόνια ταξίδι στον υπέροχο κόσμο της μουσικής & και της γνώσης. Αφιέρωμα στο 5ο τεύχος του περιοδικού My Voio που θα κυκλοφορήσει προσεχώς.
Exit mobile version